Data Simkaarten & Mobiel Internet
online[@]xipoconnect.nl
Data Simkaarten & Mobiel Internet

4G voor Thuis

4G voor thuis

Heb je geen vaste internetverbindin of is de kwaliteit van je huidige internetverbinding niet goed genoeg? 4G voor thuis is dan een ideale oplossing voor jou.

4G voor thuis is een internetverbinding die gebruikmaakt van een 4G netwerk van een mobiele provider. Dit betekent dat je met 4G voor thuis kunt internetten, streamen en gamen net zoals je dat met een vaste internetverbinding zou doen. Dit werkt meestal via een mifi router (mobiele wifi router) in combinatie met een internet simkaart.

Weetje: Populairste redenen voor 4G internet thuis zijn: "slechtbereikbare gebieden", als back up internet, nieuwbouw, industrieterreinen, tijdelijk internet voor bijvoorbeeld verhuizing, zakelijk internet etc.

Intro

Bekijk hier jouw oplossingen voor

4G internet in huis & op de zaak

4g-internet-voor-thuis
Data Simkaart NEDERLAND
Voordelig 4G internet in Nederland via het Odido (T-mobile) netwerk. Deze Nederland 4G data simkaart is
Exclusief bij XIPO CONNECT te koop!
MIFI ROUTER + DATA SIMKAART
Heb je nog geen apparaat om 4G verbinding tot stand te brengen? Bestel gemakkelijk een MiFi router met de Nederlandse 4G voor thuis internet simkaart.

4G thuis via XIPO CONNECT: de belangrijkste voordelen

Landelijk stabiel en snel 4G
Met onze 4G internet voor thuis oplossing bieden we landelijke dekking via het krachtige Odido (T-Mobile) netwerk. Zo ben je nooit meer afhankelijk van andere (WiFi) netwerken!
Onbeperkt houdbare simkaarten
Voor al onze simkaarten geldt: ze zijn onbeperkt houdbaar en worden nooit afgesloten of geblokkeerd! Met onze 4G thuis producten ben je dus altijd verbonden.
Databundels 1 jaar tot onbeperkt houdbaar
Data is 365 dagen geldig, waardoor je deze niet snel kwijtraakt of snel moet opwaarderen. Bovendien kun je de data onbeperkt houdbaar maken door minimaal eenmalig per jaar op te waarderen (overgebleven data wordt dan meegenomen en raak je dus niet kwijt).
Internetten op meerdere apparaten met een MiFi router
Combineer onze NL data simkaart met een MiFi router om zorgeloos te internetten op meerdere apparaten. Met onze combinatie router + simkaart kun je 10 apparaten voorzien van snel en stabiel 4G internet!
Voordelige databundels
Met onze Data Simkaart Nederland maak je gebruik van voordelige databundels (al vanaf €0,00059 per MB). Je hebt dus supersnel, veilig & stabiel 4G voor goedkope tarieven!
Geen vaste kosten en geen contract
Bepaal volledig zelf wanneer je opwaardeert en met welk bedrag! Er zijn geen vaste of maandelijkse kosten, en je sluit geen contract af. Zo heb je volledige kostencontrole en hoef je je geen zorgen te maken over kosten buiten de bundel.

Wat is 4G en hoe werkt het?

Een eenvoudige uitleg

4G internet is de vierde generatie mobiele technologie! Vergelijkbaar met de manier waarop onze smartphones werken, biedt 4G voor thuis supersnelle internet connectie zonder gedoe met kabels. Alles gaat via het mobiele netwerk. In Nederland zijn er 3 mobiele netwerken te weten: KPN, Odido (T-Mobile) en Vodafone. Alle 4G in Nederland zal dus via een van deze netwerken lopen. Wij hebben contracten met zowel KPN als Odido (T-Mobile). Vele van onze 4G oplossingen genieten dus van meerdere netwerken. Dit is een groot voordeel van XIPO CONNECT 4G data kaarten. 

Momenteel is 4G het meest gebruikte en meest stabiele mobiele netwerk. Onze Nederlandse data simkaart loopt via het Odido (T-Mobile) netwerk.

“Ik herinner me nog dat ik als jonge telecom ondernemer bezig was met die ouderwetse modems en ISDN verbindingen. Je weet wel, die piepende geluiden? 4G is lichtjaren verwijderd van dat!”

4G Thuis: Gebruik & Apparaten

4G voor thuis kun je gebruiken voor alle apparaten: van telefoon tot je computer, tablet, en zelfs voor slimme apparaten.

4G thuis internet werkt vrijwel altijd in combinatie met een MiFi Router. Een MiFi router is een “mobiele wifi router”. Deze mobiele wifi router, heeft geen netstroom nodig en is voorzien van een accu / batterij die je natuurlijk wel kunt instekken om op te laden. Een powerbank kan ook volstaan dus je bent volledig flexibel in gebruik.

Verder zit er in een 4G MiFi router altijd een data simkaart. Deze data simkaart is essentieel aangezien deze benodigd is om de 4G internet verbinding voor jou in huis tot stand te brengen. Deze internet simkaart zal communiceren met de 4G mobiele netwerken in de omgeving. De MiFi router zet deze verbinding om in een wifi signaal. Zo kun je met alle apparaten in je huis gebruikmaken van het 4G-internet.

De MiFi router functioneert dus als “WiFi punt”. Je kunt iedere telefoon, tablet of laptop dus gewoon met de Mifi verbinden alsof het een WiFi connectie is. Natuurlijk kun je een 4G simkaart ook gewoon direct in een laptop, tablet of smartphone (of een ander apparaat) plaatsen.

4G internet voor thuis van XIPO CONNECT = De Slimme Keuze

Als je kijkt naar 4G-verbindingen, dan is een 4G data simkaart van XIPO CONNECT voor de meeste personen een ideale optie. Waarom? Omdat je ALLEEN betaalt wat je gebruikt.
Dit is niet zomaar een reclamepraatje, maar iets wat ik persoonlijk heb ervaren. Met een 4G prepaid data simkaart van XIPO CONNECT loop je niet het risico dat je ingekochte data verdwijnt zoals bij een maandabonnement
wesley
Wesley
Oprichter XIPO CONNECT

Onbeperkt Houdbaar + Data is Onbeperkt Houdbaar*

Zowel de data simkaarten als de databundels van XIPO CONNECT zijn onbeperkt houdbaar. Dit betekent dat je nooit hoeft te stressen over het gebruik ervan binnen een bepaalde tijd. En de tarieven? Die zijn hetzelfde als een abonnement. Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken over ongebruikte data of onverwachte kosten. Automatisch opwaarderen via creditcard is zelfs mogelijk. Naar onze visie maakt dit het leven een stuk makkelijker en eerlijker voor iedereen. *Opmerking: Je data is onbeperkt houdbaar mits je 1x per jaar opwaardeerd. Anders gezegd: Je data of data bundel verloopt na 1 jaar, als je niet opwaardeert (dit is als veiligheid ingebouwd in ons systeem).Kortom, stel je hebt nog 5 GB over, maar je data periode “verloopt” bijna, dan hoef je maar 1GB op te waarderen en jouw overgebleven 6 GB (5+1= 6GB) is allen weer 1 jaar gelding / houdbaar!

Welke “4G thuis internet oplossing ” past het beste bij jou?

Welke 4G oplossing voor jouw huis omgeving het beste is, is voornamelijk afhankelijk van de vraag: Wil je alleen in Nederland 4G internet voor thuis of wil je ook flexibel zijn over de landsgrenzen? Wij bieden beide opties aan!

4G in Nederland

Als je alleen in 4G internet in Nederland wilt, is de NL ONLY Data Simkaart de ideale keuze. De data van deze internet simkaart is super goedkoop en loopt via het vertrouwde Odido (T-Mobile) netwerk.

4G in het buitenland

Voor internationale dekking zijn er nog de opties: 4G internet in heel Europa en 4G internet in de hele wereld. Kijk voor meer informatie over deze twee mobiele internetoplossingen op de betreffende pagina’s.

Installatie en Configuratie van 4G voor Thuis

Een van de belangrijkste voordelen van onze 4G oplossingen zijn het gemak en het minimale onderhoud. Kies je voor onze Nederlandse data simkaart, dan kun je deze direct in je apparaat plaatsen en gebruiken! Het is dus een Plug & Play simkaart. Ook wanneer je onze Nederlandse sim in combinatie met een MiFi router bestelt, hoef je alleen de simkaart in de router te plaatsen, je telefoon, tablet of laptop met de router te verbinden, en je bent klaar! Vergeet niet mobiele data aan te zetten op je apparaat, zodat je apparaat gebruik kan maken van 4G.

Kies je voor een van onze internationale simkaarten? Dan is er een eenmalig installatieproces. Het betreft hierbij het instellen van onze APN en het aanzetten van dataroaming. Hoe je dit doet, lees je op onze pagina ‘Simkaart activeren‘. Nadat je dit eenmalig hebt afgerond, kun je overal waar we dekking bieden internetten (je hoeft het niet per land te veranderen). Zo heb je zorgeloos internationaal internet!

Voor al onze 4G internet (voor thuis) oplossingen geldt verder dat je er weinig tot geen onderhoud aan hebt. Er zijn geen vaste kosten, geen contracten, en geen verplichtingen. Natuurlijk staan we wel altijd voor je klaar wanneer je vragen hebt of wanneer je hulp nodig hebt!

Veelgestelde vragen over 4G voor Thuis

Hier lees je vragen die wij vaak ontvangen over 4G (voor in huis). Mocht je een andere vraag hebben, kun je altijd contact met ons opnemen.

4g-internet-voor-thuis
Je maakt hierbij gebruik van een of meerdere mobiele netwerken, net zoals je telefoon dat doet. Vaak wordt er gebruikgemaakt van een mobiele ‘MiFi’ router in combinatie met een data simkaart, die ervoor zorgt dat 4G voor thuis op een makkelijke manier mogelijk wordt gemaakt. Hiermee ben je niet afhankelijk van WiFi en hoef je geen abonnement af te sluiten.
4G is een veilige communicatietechnologie. Het maakt gebruik van versleutelingstechnologie om gegevens te beveiligen. Doordat gegevens worden gecodeerd, zijn ze moeilijk te onderscheppen of te begrijpen. Wel is het aangeraden je apparaten en software op tijd bij te werken en sterke wachtwoorden te gebruiken, zodat je risico’s minimaliseert. Over het algemeen is een goed ingesteld WiFi-netwerk ook veilig, gezien deze ook gebruik maken van versleutelingen. Echter, we raden het sterk af om openbare WiFi-netwerken te gebruiken. Deze zijn onveilig, hebben vaak geen (of een zwakke) versleuteling, en kwaadwilligen kunnen veel makkelijker bij gegevens komen.
De gemiddelde 4G oplossing is ruim snel genoeg voor vrijwel alle internet activiteiten. Van browsen en e-mailen tot streamen en gamen: met onze 4G thuis aanbod kun je dit allemaal zorgeloos doen. Onze 4G simkaarten hebben een maximale downloadsnelheid van 150 Mbps en maximale uploadsnelheid van 50 Mbps, wat ruim genoeg is voor al je internet benodigdheden.

Dit is volledig afhankelijk van je installatie. Bij XIPO CONNECT heb je eenmalige kosten voor aanschaf van een simkaart en/of MiFi router, en bepaal je daarna zelf wanneer en met welk bedrag je opwaardeert. Er zijn geen vaste kosten en geen kosten buiten je bundel!

Een bijkomend voordeel van onze oplossingen is dat je ze overal mee naartoe kunt nemen. Zowel onze simkaarten als de MiFi routers die we aanbieden zijn klein en draagbaar. Doordat ze bovendien draadloos zijn, kun je ze gemakkelijk meenemen, waar je ook naartoe gaat. Ideaal voor verhuizingen, vakanties, op reis, en meer!

Conclusie

4G voor thuis is een fantastische oplossing voor iedereen die op zoek is naar snel en betrouwbaar internet. Of je nu veel of weinig gebruikt, een prepaid data simkaart van XIPO CONNECT is een slimme keuze, onder andere vanwege de onbeperkte houdbaarheid van de simkaart en de lang geldige databundels. Bovendien heb je een totaaloplossing voor thuis wanneer je deze sim combineert met de MiFi router!

Contactinformatie

Heb je nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder en staan voor je klaar. Van vragen over gebruik van onze 4G oplossingen tot hulp en assistentie bij je huidige installatie: wij zorgen er graag voor dat je zorgeloos gebruik kunt maken van het internet.