Data Simkaarten & Mobiel Internet
online[@]xipoconnect.nl
Data Simkaarten & Mobiel Internet

Reseller / Verkooppunt

Reseller / Verkooppunt worden van XIPO CONNECT?

XIPO CONNECT is een Nederlandse internetprovider die zich richt op het aanbieden van mobiele data only oplossingen in zowel Nederland als het buitenland.
Internetverbindingen, simkaarten, eSIMs, data plannen, databundels, activaties en simkaart groepen zijn allemaal te managen in een gebruiksvriendelijk online portaal.
Wil je verkooppunt worden van onze hoogwaardige data only oplossingen? Bekijk op deze pagina alle relevante informatie!

Intro

Simkaarten verkopen? Producten voor verkooppunten:

  • Data simkaart (fysiek) prepaid
  • Data eSIM prepaid
  • Internet Abonnementen (via eSIM en Fysieke simkaart)

VERKOOPPUNT worden van XIPO CONNECT? Vul dan dit formulier in of scroll voor het aanvraagformulier naar onderaan deze pagina. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

Prijzen & Marges

Inkoopprijzen en marges zijn niet openbaar beschikbaar. De inkoopprijzen zijn namelijk afhankelijk van de hoeveelheid simkaarten die worden ingekocht. Wel is het goed om alvast te weten dat we dus bulk kortingen aanbieden, en dat er geen risico is van producten die verlopen (pas na activatie van de simkaart beginnen houdbaarheid periodes te lopen). Je kunt onze eSIMs en simkaarten verkopen met volledige vrijheid.

Meer worden dan een Reseller?

Wil je jouw klanten zelf voorzien van ideale connectiviteit vanuit jullie eigen merk? Dit kan via onze Whitelabel-optie. Wij ontzorgen je volledig op het gebied van de software, contracten met telecomproviders, het berekenen en samenstellen van databundels, alles!
Lees hier voor meer informatie:

Waarom is XIPO CONNECT zo snel zo populair geworden?

Bij XIPO CONNECT houden we van duidelijkheid en overzicht. Met een account kunnen klanten gemakkelijk verbruik, data, simkaarten en overige informatie inzien. Per toegevoegde simkaart kun je een aparte notitie toevoegen, zodat het overzichtelijk is voor wat deze simkaart gebruikt wordt.

Voordelen van onze producten voor resellers

Simkaarten zijn onbeperkt houdbaar.
Data is een jaar houdbaar. Waardeer je data op? Dan wordt de bestaande data weer met een jaar verlengd. Zo blijft data onbeperkt houdbaar!
De gratis (initiële) data gaat pas na activatie in. Hierdoor is het op voorraad houden van simkaarten geen enkel probleem!
Met Prepaid Pooling kan je een groot prepaid bundel verdelen over verschillende simkaarten in jouw account. Deze functie is begin juni beschikbaar.
Handig simkaart / eSIM portaal voor klanten om verbruik in te zien en op te waarderen. Bovendien liggen de klantenservice verantwoordelijkheden bij XIPO CONNECT.
Voordelige databundels.
Wereldwijde dekking
Internationale simkaarten & eSIMs

Aanvraagformulier: Data eSIM / Simkaarten verkopen (resellen)

Vul het onderstaande formulier in indien je interesse hebt. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.


    Data Simkaart (of eSIM) Nederland (NL only)Data Simkaart (of eSIM) EuropaData Simkaart (of eSIM) WereldwijdData Only Abonnementen    JaNee