Data Simkaarten & Mobiel Internet
online[@]xipoconnect.nl
Data Simkaarten & Mobiel Internet

Tijdelijke zakelijk internet

Tijdelijk zakelijk internet

Zorgeloos en betrouwbaar 4G / 5G internet voor jouw bedrijf? Kies voor tijdelijk zakelijk internet van XIPO CONNECT en geniet van snel en stabiel WiFi.

Intro

Direct Tijdelijk zakelijk internet aanvragen?

Binnenkort kun je onze bestelstraat gebruiken om tijdelijk internet te huren. Wil je nu direct tijdelijk internet? Neem dan contact op via onderstaande contactformulier. 

Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op & Tijdens kantoor uren binnen 2 uur contact!

  Tijdelijk internet voor zakelijke oplossingen

  Alle locaties
  Waar je ook internet nodig hebt, wij leveren het! Geschikt voor ieder evenement, beurs, festival & alle andere zakelijke bijeenkomsten.
  Onbeperkt internet
  We leveren onbeperkt 4G of 5G internet in heel Nederland, uiterst geschikt voor zakelijke situaties (zorgeloos zonder beperking internetten).
  Snel internet
  Snel en betrouwbaar internet voor zakelijk gebruik, met de optie voor het huren van een nóg snellere router (keuze mogelijk tijdens bestellen).
  Snel geleverd
  Voor 17:00 besteld = op dezelfde dag verzonden! Na ontvangst (1 tot 2 werkdagen) werkt het internet direct. Dezelfde dag ophalen is ook mogelijk!
  Internet & Data connectie zo makkelijk mogelijk voor jou!

  3,- per dag

  + €75,- Starttarief (eenmalig)

  Onbeperkt internet (altijd online)
  4G of 5G internet
  Landelijke dekking
  Snel geleverd
  Plug & Play (geen installatie)

  Internet voor alle situaties

  Wij bieden voor alle zakelijke situaties tijdelijk internet aan. Een aantal veelvoorkomende voorbeelden zijn:

  Verhuizingen

  Vakantiehuis

  Camping

  Evenementen

  Nood internet

  Buitengebied

  Organiseer je een evenement? Verhuis je naar een nieuw pand? Of heb je back-up internet nodig? Hoe dan ook, in alle situaties kun je kiezen voor zakelijk tijdelijk internet van XIPO CONNECT!

  Tijdelijk zakelijk internet huren, wat zijn de opties?

  Tijdens het bestellen kun je aangeven voor welke periode je tijdelijk zakelijk internet nodig hebt. Hiermee ben je volledig flexibel en kun je je eigen periode doorgeven. 

  Vervolgens kun je kiezen uit de volgende opties:

  • Snellere router (snelheid upgraden)
  • Custom WiFi naam en wachtwoord (naar keuze)
  • Garantie
  • Vandaag ophalen

  Aanvraagformulier: Custom / Aangepaste Maatwerk oplossing

  Heb je een specifieke situatie? Wil je bijvoorbeeld meerdere / vele simkaarten en/of routers met onbeperkt internet voor een bepaalde periode? Vul het onderstaande aanvraagformulier in als je binnen 24 uur een maatwerk oplossing wilt ontvangen!

   Hoe werkt de installatie?

   Tijdelijk internet bij XIPO CONNECT kent een heel gemakkelijk proces. Na het bestellen ontvang je een router met simkaart, die al voor je is ingesteld. Dit betekent dat je zelf niets meer hoeft te doen. Sluit de router aan door de stekker in het stopcontact te steken, en geniet direct van onbeperkt tijdelijk internet! Voor welke zakelijke situatie de router wordt gebruikt, maakt niet uit: deze is eenvoudig aan te sluiten en te gebruiken via onze ‘Plug & Play’ oplossing.

   Onbeperkt zakelijk internet

   Goed om te weten is dat je altijd een oplossing met onbeperkt internet ontvangt. Hierbij is er geen sprake van een limiet (zowel geen dag- als maandlimiet), en ook geen verlaging van de internetsnelheid. Dit betekent dat je zorgeloos gebruik kunt maken van het internet, zonder beperkingen*.

   * FUP / Fair Use Policy uitleg

   Om een onnodige en onnatuurlijke overbelasting van het mobiele netwerk te voorkomen, is er een hoge bovengrens van ongeveer 750 GB. Mocht je rond deze hoeveelheid verbruik zitten zullen wij contact opnemen om dit even te bespreken. Wij laten het internet dus altijd gewoon doorlopen. Dit is een belangrijk pluspunt voor ons product voor veel zakelijke klanten die altijd online moeten blijven. Als tijdelijk zakelijk internet is deze oplossing de enige in Nederland met deze perfecte voorwaarden en ja, hier zijn wij trots op dus dat mag benoemd worden!

   Veelgestelde vragen over tijdelijk zakelijk internet

   XIPO-connect-gebruik-veel-gestelde-vragen

   Ja, tijdens het bestellen kun je aanvinken dat je op naam van een bedrijf wilt bestellen. Hierbij kun je de relevante gegevens invullen.

   Je ontvangt een voor geïnstalleerde router met simkaart. De simkaart levert de 4G / 5G verbinding, welke de router omzet in een WiFi signaal. Na ontvangst van de router kun je deze direct in het stopcontact steken en apparaten hierop aansluiten.

   Momenteel bieden we tijdelijk WiFi alleen in Nederland aan. Dit betekent dat je verbinding alleen in Nederland zal werken.

   Dit hangt af van de keuze die je tijdens het bestellen van zakelijk internet maakt. In de praktijk zal de gemiddelde snelheid minimaal 50 Mbps zijn, wat voor standaard gebruik voldoende is. Je kunt echter ook upgraden naar snellere modems, waardoor de gemiddelde snelheid kan oplopen tot 100 Mbps of zelfs 150 Mbps / 200 Mbps.

   Voor 17:00 besteld? Dan versturen wij jouw router dezelfde dag nog op. Na ontvangst (meestal binnen 1 tot 2 werkdagen) kun je direct internetten en hoef je niet meer te wachten! Hierdoor kun je onze tijdelijk zakelijk internet inzetten als nood- of spoed oplossing. Je kunt de router zelfs nog op werkdagen op dezelfde dag ophalen voor 17:00 (bekijk de opties hiervoor tijdens het bestellen).