Data Simkaarten & Mobiel Internet
online[@]xipoconnect.nl
Data Simkaarten & Mobiel Internet

Back-up Internet

Back-up internet:
Altijd online met 4G back-up

Als bedrijf, als ZZP’er, maar ook steeds vaker als particulier wil je natuurlijk altijd toegang hebben tot internet. Zelfs als je tijdelijk “geen internet” hebt wil je “toch internet” tot je beschikking hebben. Daarom introduceren wij verschillende 4G back-up internet oplossingen!

XIPO CONNECT staat bekend om onze “back-up internet oplossingen” voor verschillende situaties. Dit doen wij via verschillende type data simkaarten of 4G back-up internet abonnement oplossingen.

back-up internet

Welke Back-Up internet mogelijkheden zijn er?

Kort gezegd bieden wij volgende back-up internet oplossingen:

  1. Data Simkaart Nederland Only (prepaid)
  2. Data Simkaart Nederland Europa (prepaid)
  3. MiFi router in combinatie met een data simkaart (prepaid)
  4. Dongel in combinatie met een data simkaart (prepaid)
  5. (Binnenkort beschikbaar) Tijdelijk internet huren: WiFi abonnement via een MiFi router + 4G sim (abonnement)

Bekijk hieronder jouw

back-up internet oplossingen

Data Simkaart NEDERLAND
Goedkoop prepaid internet in heel Nederland via het betrouwbare Odido (T-Mobile) netwerk
Data Simkaart EUROPA
Voordelig internationaal internet door heel Europa via meerdere providers!
MiFi Router + Data sim
Totaal oplossing met een MiFi router? Wij leveren een MiFi i.c.m. een data sim naar keuze!
Dongel + Data sim
Totaal oplossing met Dongel: wordt voornamelijk gebruikt voor Laptops & TV's

Wat is back-up internet?

Back-up internet is een secundaire internetverbinding die je direct kunt activeren wanneer je standaard internetverbinding uitvalt. Denk aan het als een vangnet: het is er altijd, wachtend op de achtergrond, klaar om in actie te komen wanneer nodig.

Een dergelijke oplossing wordt regelmatig ingezet door bedrijven in geval van storingen. Daarnaast kun je hier als consument natuurlijk ook gebruik van maken, bijvoorbeeld als de data van je standaard abonnement op is.

Back-up internet voor de zaak (voor bedrijven) is essentieel

Het spreekt voor zich dat het voor een bedrijf van groot belang is dat een internetverbinding probleemloos werkt. Je wilt natuurlijk de tijd dat je zonder internet zit volledig minimaliseren. Helaas komt het weleens voor dat je vaste internetverbinding uitvalt. Hoe vaak dit gebeurt, en hoe lang dit duurt, hangt af van de locatie en de internetaanbieder.

Vooral als bedrijf wil je vanwege het bovenstaande niet volledig afhankelijk zijn van je vaste verbinding. Een alternatief, ofwel een back-up, is altijd aangeraden. Dit bieden we bij XIPO CONNECT aan via zowel prepaid producten als een abonnement. Zo kun je zelf kiezen op basis van de situatie en wensen van je bedrijf.

Naast het uitvallen van een vaste verbinding, zijn er natuurlijk nog meer redenen om voor 4G back-up te kiezen. Denk onder andere aan een internetoplossing in de volgende situaties:

  • Het organiseren van een evenement
  • Op een festival
  • Op een beurs
  • Voor betaalterminals
  • Voor campingbezoekers

En nog veel meer!

Internetoplossingen voor jouw Back-up verbinding!

Hieronder vind je alle informatie per back-up oplossing waardoor je altijd en direct weer online kunt zijn bij het verliezen van jouw normale verbinding.

Data Simkaart oplossing als Back-up verbinding

Een 4G data simkaart is een lekker simpele mobiele oplossing die je overal kunt gebruiken. Gebruik de data simkaart in je telefoon, waarna je de telefoon als hotspot inzet. Hier kun je je apparaten, zoals je laptop of tablet, aan koppelen. Of plaats de simkaart in een MiFi router, zodat je gemakkelijk meerdere apparaten tegelijk kunt koppelen.

Onze data simkaarten zijn prepaid data simkaarten. Dit betekent dat je pas betaalt wanneer je het gebruikt. Ideale constructie voor een back-up plan, in plaats van een doorlopend abonnement met doorlopende kosten. Je wilt natuurlijk geen kosten hebben als je je back-up internet niet gebruikt.

Voordelen:

Beheers je kosten: Betaal alleen voor wat je gebruikt
Blijf flexibel: Geen langetermijnverplichtingen of contracten.
Snel en betrouwbaar: Snelle 4G internetverbinding als je hoofdverbinding uitvalt.

Welke simkaarten zijn geschikt?

Onze twee populairste data only simkaarten voor 4G back-up zijn de Europa data sim en de Nederland only data sim. Welke je het beste kunt kiezen, hangt volledig af van je eigen situatie en voorkeuren. Hieronder kun je eenvoudig de twee simkaarten vergelijken.
Premium Quality

VERGELIJK de twee XIPO CONNECT data simkaarten

Welke simkaart is het meest voor jou geschikt?

Vergelijk:
Data sim NL
Data sim Europa
Data per MB

Wat zijn de tarieven per MB?

Vanaf €0,00059
Vanaf €0,006
Dekkingslanden

Waar heb ik dekking met de simkaart?

Nederland
37 landen
Nederlandse netwerken

Welk mobiel netwerk is aangesloten in Nederland?

Odido (T-Mobile)
KPN + Odido (T-Mobile)
Eenmalige instellingen?

Moet de simkaart in een apparaat worden ingesteld?

Nee (Plug & Play)
APN + Dataroaming (eenmalig)
Houdbaarheid Simkaart

Hoelang is de simkaart geldig?

Onbeperkt
Onbeperkt
Houdbaarheid Data

Hoelang is data houdbaar?

365 dagen + Meenemen
365 dagen + Meenemen

MiFi router als back-up internet

Een MiFi router is een draagbaar apparaat dat een mobiele data simkaart gebruikt om een WiFi-signaal te creëren.

Blijf mobiel: Neem je back-up internet mee, waar je ook gaat.
Verbind meerdere apparaten: Van laptops tot smartphones, allemaal tegelijk.
Simpel en snel: Plaats je data simkaart en je bent klaar om te surfen.

Met een MiFi heb je een volledige oplossing voor 4G back-up, aangezien je bij ons een router met simkaart ontvangt. Hierdoor kun je direct tot 10 apparaten voorzien van snel en stabiel mobiel internet. Doordat onze data simkaarten via prepaid werken, heb je geen vaste kosten en bepaal je zelf wanneer je met welk bedrag opwaardeert. Je hebt hiermee dus veel flexibiliteit. Bovendien is een mobiele router een kleine en handzame apparaat, die je eenvoudig overal mee naartoe kunt meenemen

Tijdelijk internet abonnement

Bij XIPO CONNECT begrijpen we dat niet iedereen zich wil binden aan langetermijncontracten, maar toch een wens heeft naar onbeperkt internet. Dit kan zijn om bijvoorbeeld het vele streamen voor je werk of video diensten of omdat meerdere gebruikers als collega’s of vrienden allen ervan gebruik willen maken. Om deze redenen kan dataverbruik aardig oplopen. Daarom bieden we een uniek dagelijks abonnement:

Betaal per dag: Een vast bedrag voor onbeperkt internet, zonder verborgen kosten.
Ontvang een mobiele router: Altijd klaar voor gebruik, waar je ook bent.
Optimale zekerheid: Je weet dat je elke dag van de maand gedekt bent.

Deze abonnementsvormen zullen wij aanbieden vanaf december 2023. Alles is nu nog op de achtergrond in ontwikkeling. Mocht je hier interesse in hebben, mail ons dan direct op [email protected]. Jij kunt wellicht alvast een van de eerste worden om dit nieuwe product te gebruiken

Welke 4G back-up optie is voor mij? Vergelijk hier

Back-up optieKostenSnelheid (Max)GebruiksgemakMobiliteit
Data sim Europa€24,95150 Mbps⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Data Sim Nederland€64 - €159150 Mbps⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
MiFi router + Sim€147.50 - €283300 Mbps⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Dagelijks abonnementComing soon300 Mbps⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
In deze digitale wereld is het essentieel om altijd verbonden te blijven met het internet. Van vrijheid en betalen voor wat je verbruikt met onze prepaid oplossing, tot de mobiliteit van een MiFi router of een solide back-up internet met onbeperkt data met de dagelijkse zekerheid van ons unieke abonnement, XIPO CONNECT heeft de ideale back-up internetoplossing voor jou. Mocht je toch nog andere wensen hebben? Laat het ons gerust weten. Wellicht kunnen wij voor jou of jouw bedrijf een custom oplossing maken. Dit kan alleen bij grotere afname.

Veelgestelde vragen over 4G internet back-up

Lees hier de meest gestelde vragen over 4G back-up internet.

veelgestelde vragen over back-up internet

Je kunt gemakkelijk opwaarderen via onze website of app. Zo blijf je altijd verbonden. Je kunt ook “automatisch opwaarderen” inschakelen via de creditcard betaaloptie.

Ja, onze 4G back-up oplossingen worden regelmatig ingezet door bedrijven. Al onze producten kun je ook voor je bedrijf aanschaffen. Dit kan ook op factuur. Wil je een aanvraag doen of op factuur betalen, neem contact met ons op via [email protected].

Zowel de initiële aanschaf als latere opwaarderingen kunnen via een directe transactie worden voltooid. Dit kan onder andere via iDeal, creditcard, Bancontact of PayPal. Dit gaat dus supersnel en eenvoudig. Bij je initiele bestelling van een product krijg je altijd een factuur meegestuurd. Voor opwaarderingen is het ook mogelijk om facturen te downloaden. Ideaal voor de boekhouding en zakelijke aankopen.

Het is van belang dat je een mobiele router hebt, die je gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen en draadloos te gebruiken is. Voor back-up oplossingen is het van belang dat deze eenvoudig, makkelijk en snel zijn. Daarom raden we MiFi routers aan, en bieden we dit ook aan als optie naast losse data simkaarten.

Je kunt tot 10 apparaten tegelijk verbinden, afhankelijk van het model.

Nee, je betaalt enkel een vast bedrag per dag.