Data Simkaarten & Mobiel Internet
online[@]xipoconnect.nl
Data Simkaarten & Mobiel Internet

De geboorte van ‘XIPO CONNECT'

De geboorte van ‘XIPO CONNECT’

Waar komen wij vandaan?

Al bijna 15 jaar runnen wij de twee grootste simkaarten webshops van Nederland. In de loop der jaren hebben wij met partners en providers samengewerkt. In deze periode hebben we veel geleerd over de gehele telecommarkt en relevante ervaring opgedaan. 

Wij werken al meer dan 10 jaar samen met alle grote en kleinere providers zoals: KPN, Vodafone, Odido (T-Mobile), VodafoneZiggo, Budget Mobiel, Simpel, Youfone, Lebara, Simyo, Bliep, AH mobiel en vele andere aanbieders. Ook over de landsgrenzen in België beheren wij de grootste website in prepaid simkaarten met bijvoorbeeld samenwerkingen met Mobile Vikings en Orange.

Hoe zijn wij ontwikkeld tot XIPO CONNECT: Dé leverancier van Data Simkaarten?

Jaren geleden zijn wij een samenwerking aangegaan met een bedrijf dat Data Simkaarten faciliteert. Wij zijn gedurende onze partnership altijd de “hofleverancier” geweest, aangezien 80% van alle aansluitingen via onze platformen werd gerealiseerd. 

Door een super prettige en succesvolle samenwerking in combinatie met de strategische business to business ontwikkelingen bij onze data partner, hebben wij gezamenlijk besloten dat alle data simkaarten vanaf oktober 2022 onder ons nieuwe merk XIPO CONNECT vallen.

Voor ons verandert er niet veel, wij hebben al een bestaande klantenservice, wij hebben al meer dan 10 jaar data verzameld voor het optimaliseren van data producten en natuurlijk kennen wij het reilen en zijlen in deze markt als geen ander.

Aanbod & Doorontwikkeling

Wij beginnen met het huidige data sim aanbod dat prachtig geoptimaliseerd is tot een supersterk product. Wij zullen ons de komende jaren focussen om waar mogelijk meer specifieke data sim producten op de markt te brengen voor speciale regio’s. Daarbij ook de benodigde materialen, accessoires en connectivity apparatuur om zo gemakkelijk en optimaal mogelijk mobiele “connectie” te maken met het internet.

Wij zijn trots op XIPO CONNECT!

  • ‘XIPO CONNECT’ jou met sneller 4G mobiel internet dan het huidige 5G internet!
  • ‘XIPO CONNECT’ jou met voordeliger mobiel internet
  • ‘XIPO CONNECT’ jou met allerlei slimme apparaten
  • ‘XIPO CONNECT’ jou in 2 simpele stappen, in meerdere landen!
  • ‘XIPO CONNECT’ jou in meerdere landen voor hetzelfde tarief!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *