Data Simkaarten & Mobiel Internet
online[@]xipoconnect.nl
Data Simkaarten & Mobiel Internet

Fair Use Policy (FUP)

Fair Use Policy (FUP)

Fair Use Policy oftewel FUP zijn bepaalde regels/beperkingen die zijn opgesteld om overbelasting van het netwerk tegen te gaan. Het kan namelijk zo zijn, als een klant een unlimited dienst afneemt hier misbruik van maakt door middel van buitensporig gebruik. Hierdoor verplichten providers de klanten om hun abonnement ‘normaal’ te gebruiken. In dit artikel lichten wij de Fair Use Policy verder toe voor onze abonnementen.

Fair Use Policy: Waarvoor is dit?

De Fair Use Policy is opgesteld voor Unlimited abonnementen om onredelijk gebruik tegen te gaan. Dit houdt in dat de klanten met onbeperkte abonnementen toch deels worden ‘beperkt’ in hun gebruik van hun abonnement. Dit doen providers om overbelasting tegen te gaan. Elke provider heeft zijn eigen Fair Use Policy, daarom is het altijd verstandig om deze op te vragen voordat je een abonnement afsluit. Hierdoor voorkom je verrassingen.

Bij XIPO CONNECT hebben wij een zeer hoge Fair Use Policy zodat klanten niet beperkt zijn in hun gebruik van hun unlimited abonnement. Wij vinden dat onbeperkt ook daadwerkelijk onbeperkt moet zijn. De FUP die wij in Nederland en het buitenland hanteren zijn de hoogst mogelijke technische FUP’s die lokale providers hanteren.

Fair Use Policy van XIPO CONNECT

Bij XIPO CONNECT hebben wij de hoogste Fair Use Policy van Nederland. Dit betekent dat je 1TB aan data per maand kan verbruiken zonder daglimiet! Als vergelijking pakken wij de Fair Use Policy van VodafoneZiggo welke staat op 300 GB per maand met een daglimiet van 10GB. Ook is het bij ons mogelijk om je data via een hotspot te delen, wat bij veel providers wordt verboden!

Bekijk onze onbeperkt internet abonnementen
1 TB Fair Use Policy in Nederland (Hoogste van NL)
Onbeperkt aantal gebruikers mogelijk
Goedkoopste data tarieven
Supersnel internet van XIPO CONNECT (4G / 5G)
Internet delen is toegestaan (bijvoorbeeld MiFi of hotspot)
Geen daglimieten voor data
Geschikt voor alle apparaten
Geschikt voor zowel zakelijk als particulier gebruik

Fair Use Policy Vergelijking in Nederland

Bij XIPO CONNECT hebben wij de hoogste Fair Use Policy van Nederland en hier zijn wij natuurlijk trots op! Bekijk hieronder de Fair Use Policies van de verschillende providers in Nederland.
ProviderFUP binnen Nederland
XIPO CONNECT1 TB
Budget Mobiel120 GB (4 GB per dag)
Youfone90 GB (3 GB per dag)
KPN300 GB (10 GB per dag)
Vodafone300 GB (10 GB per dag)
Odido600 GB (20 GB per dag)
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *