Data Simkaarten & Mobiel Internet
online[@]xipoconnect.nl
Data Simkaarten & Mobiel Internet

Internet on demand

Internet on demand

Bij XIPO CONNECT hebben wij verschillende oplossingen waaronder Internet on Demand. Met Internet on Demand kunnen gebruikers genieten van een razendsnelle 4G of 5G internetverbinding. Bij XIPO CONNECT hebben wij oplossingen voor allerlei situaties, zoals internet voor onderweg, op de camping, in de boot/auto of tijdens evenementen. Deze oplossingen zijn beschikbaar in een pre paid, abonnement of als tijdelijke oplossing.

Internet on demand oplossingen

Naast een data simkaart heb je vaak ook nog een MiFi router of een dongel nodig. Deze apparaten zorgen ervoor dat je met je telefoon, tablet of een ander apparaat verbonden kan worden met een WiFi signaal waardoor je toegang tot het internet hebt. Wat voor data simkaart je nodig hebt voor on demand internet hangt er vanaf waarvoor je het gaat gebruiken.
Ben je opzoek naar internet on demand voor meerdere apparaten voor bijvoorbeeld op de camping of op een boot, dan in het raadzaam om een data simkaart in combinatie met een MiFi router aan te schaffen

 De opties zijn als volgt:

Data simkaart (prepaid)

Met prepaid data simkaarten heb je geen vaste kosten, je waardeert een x aantal GB’s op en wanneer het op is waardeer je weer bij. Zo heb je geen maandelijkse kosten zoals bij een abonnement.

Betaal alleen voor wat je verbruikt
Dekking in verschillende landen
Data 1 jaar houdbaar

Abonnement (bundels)

Wil je je geen zorgen maken over wanneer je data op is en wil je zorgeloos kunnen genieten van snel & stabiel internet? Dan zijn onze abonnement bundels een geschikte oplossing voor internet on demand. We hebben verschillende bundels waar je alleen hoeft te betalen voor data dus niet voor bellen en sms’en. Met deze abonnementen van XIPO CONNECT kan je zorgeloos genieten van on demand internet. Bekijk nu alle mogelijkheden!

Abonnement (Onbeperkt internet)

Naast abonnement bundels hebben wij ook onbeperkt internet abonnementen. Deze unlimited abonnementen hebben wij zo ontwikkeld dat je ook daadwerkelijk kan genieten van onbeperkt internet. Zo hebben wij de hoogste Fair Use Policy (FUP) in Nederland! Dit houdt in dat je 1TB aan internet kan gebruiken waar de meeste internetproviders tussen de 100 GB en 300GB zitten. Bij XIPO CONNECT doen wij ook niet aan daglimieten. Geniet zonder beperkingen van unlimited internet on demand.

eSIM data only (prepaid en abonnementen)

Onze eSIM oplossingen zijn vooral te gebruiken voor mobiele apparaten die eSIM ondersteunen. Met een eSIM kan je je huidige simkaart in je telefoon of ander mobiele apparaat laten zitten en gebruik maken van de data van je eSIM. Alle oplossingen die genoemd zijn, zijn ook beschikbaar als eSIM, zowel prepaid als abonnement!

Voor internet on demand wordt vaak een fysieke simkaart gebruikt, omdat de meeste MiFi routers en dongels nog geen eSIM ondersteunen. Wil je het gebruiken voor je telefoon of tablet dan kan dit een goede oplossing zijn. Bekijk de volgende pagina voor meer informatie over de eSIM oplossingen.

Data Simkaarten
Prepaid data simkaarten voor iedere situatie. Voor particulieren als bedrijf of IoT / M2M simkaart. Monitor al je data simkaarten in een gebruiksvriendelijk portaal.
eSIM data only
Nationale en internationale eSIM oplossingen voor Europa, Wereldwijde dekking en meer. Voor zowel tijdelijk als permanent gebruik. Zowel prepaid als eSIM abonnement.
Data Abonnementen
Data only sim & eSIM abonnementen + ONBEPERKT internet abonnementen zowel nationaal als internationaal! Goedkope tarieven "bijna zonder" Fair Use Policy!

Tijdelijk internet on Demand

Wij bieden tijdelijk internet on demand aan zowel particulieren als zakelijk gebruikt. Ben je op zoek naar tijdelijk internet voor een evenement of ben je aan het verhuizen naar een nieuw pand? Dan kan je bij ons tijdelijk internet huren voor een bepaalde periode. Je ontvangt een tijdelijke router met een data simkaart. Lees hier meer over tijdelijk zakelijk internet on demand.

Waarom internet on demand?

Internet on demand oftewel internet op aanvraag heeft meerdere voordelen wat het aantrekkelijk maakt voor in verschillende situaties. Het biedt flexibele oplossingen die kostenefficiënt en toegankelijk zijn voor allerlei internetoplossingen. Zo bestaan er prepaid data simkaarten maar ook in abonnementsvorm voor internet on demand. Het is een zeer geschikte oplossing als een tijdelijke internetoplossing. De internet on demand simkaarten zijn onbeperkt houdbaar en kies je voor de prepaid simkaarten dan is de data die er op staat 365 dagen geldig. Waardeer je voor die tijd je data op terwijl je nog over had? Dan wordt de houdbaarheid verlengd met 365 dagen.

De voordelen van XIPO CONNECT Internet on Demand

Gemakkelijk in gebruik: Het installeren en instellen van een data simkaart is zeer eenvoudig.
Onbeperkt houdbaar: De simkaart & data is onbeperkt houdbaar (bij prepaid)
Direct inzicht in gebruik: Log in en bekijk of je verbruikt of waardeer je data op.
Abonnement vorm beschikbaar: Zorgeloos genieten van stabiel en snel internet met abonnementen.
eSIM: Ook beschikbaar als eSIM.
Snelle levering: Binnen twee dagen in huis
Custom made oplossingen: Heb je speciale wensen? Wij bieden ook custom made oplossingen aan.
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *