Data Simkaarten & Mobiel Internet
online[@]xipoconnect.nl
Data Simkaarten & Mobiel Internet

Internationaal mobiel internet

Internationaal mobiel internet
Internationaal mobiel internet van XIPO CONNECT is een geschikte oplossing voor reizigers of voor bedrijven die internationaal actief zijn. Bij XIPO CONNECT hebben wij flexibele oplossingen die je nodig hebt om internationaal verbonden te zijn. Ontdek hier de mogelijkheden en de voordelen van deze opties!

Wat zijn de mogelijkheden voor internationaal mobiel internet?

Je kunt bij ons kiezen voor prepaid of een abonnement. In alle gevallen maak je gebruik van stabiel data only 4G / 5G internet. Bekijk hieronder onze mogelijkheden.

Prepaid internationaal internet

Incl. 2 GB gratis data

Europa Data Sim

€ 24.95

Dekking in gehele EU + non-EU landen
Ook dekking in de VS + Canada
Simkaart is onbeperkt houdbaar
Data 1 jaar houdbaar + Verlengbaar
Meerdere lokale providers per land
Voordelig 4G/5G vanaf €0,006 / MB
Incl. 1 GB gratis data

Wereld Data Sim

€ 55

Dekking over de hele wereld
Dekkingslanden in ieder werelddeel
Simkaart is onbeperkt houdbaar
Data 1 jaar houdbaar + Verlengbaar
Meerdere lokale providers per land
Stabiel 4G/5G vanaf €0,036 / MB

Abonnementsvormen voor internationaal internet

Onbeperkt data abonnement
(simkaart & eSIM)

De onbeperkte data only abonnementen komen in diverse vormen welke ook blijven uitbreiden. Zo hebben wij abonnementen met onbeperkte data voor zowel Nederland als Europa (per land). De reden dat wij ook afgebakende data only abonnementen per land hanteren, is omdat wij op deze manier een nog goedkopere prijs voor onze klanten kunnen hanteren.

Sim only abonnementen met alleen data
(simkaart & eSIM)

Kies een sim only abonnement met alleen data. Je kunt dus niet bellen of SMS’en. Jouw simkaart of eSIM heeft geen telefoonnummer. Puur 100% data! Hierdoor kunnen wij data sim only sim kaarten of eSIMS tegen zeer goedkope data tarieven aanbieden. Je kunt met onze data sim only abonnementen kiezen voor verschillende bundels voor zowel Nederland als het buitenland.
Al onze mogelijkheden zijn geschikt voor verschillende gebieden en landen. Hierdoor is het geschikt voor zowel internationaal als nationaal internet.

Welke oplossing heb ik nodig voor internationaal mobiel internet?

Om internationaal verbonden te zijn met mobiel internet zijn er verschillende oplossingen mogelijk. Om te beginnen heb je data nodig. Er zijn verschillende opties zoals een fysieke simkaart of een eSIM. Beide zijn ze verkrijgbaar als prepaid en in een abonnementsvorm. Daarnaast heb je nog een apparaat nodig dat een WiFi signaal kan afgeven, dit kan een MiFi router zijn of een dongel. Welke oplossing je nodig hebt hangt af van de situatie.
ProductWelke situatie
Losse data simkaartenVoor in gebruik van een apparaten waar een simkaart in kan (tablet, telefoon, MiFi router, autoradio etc).
Losse eSIMVoor in gebruik van een mobiel apparaat welke eSIM ondersteund vaak zijn dit een mobiele telefoons en tablets.
Simkaart met dongleEen dongel gebruik je voor wanneer er geen simkaart in je apparaat kan, denk aan een laptop. Je kan met een dongel 1 apparaat verbinden.
Europa data simkaart + MiFi routerDeze MiFi router met Europese simkaart wordt vaak gebruikt als je op vakantie bent in Europa en je wilt meerdere apparaten verbinden met het internet (max 32 apparaten).
Wereldwijde data simkaart + MiFi routerDe MiFi router met wereldwijde simkaart wordt gebruikt als je buiten Europa een internet verbinding nodig heb voor meerdere apparaten (max 15 apparaten).

Prepaid internationaal mobiel internet

Met de prepaid oplossingen van XIPO CONNECT heb je de kosten zelf in de hand, je betaalt alleen wanneer je data nodig hebt. Dit is anders dan een abonnement waar je maandelijkse kosten hebt. Je kunt via een eigen portaal eenvoudig je data inzien en opwaarderen wanneer je dit wilt.

Abonnement internationaal mobiel internet

Wil je je geen zorgen maken of je genoeg data hebt? Dan is een abonnement een goede keuze. Je betaalt maandelijks een vast bedrag voor een x aantal MB’s om daarna zorgeloos te kunnen genieten van snel en stabiel internet. Door middel van verschillende bundels hebben wij altijd het juiste abonnement voor jou. We hebben zelfs unlimited internet met een Fair Use Policy (FUP) van 1TB per maand. De hoogste FUP van Nederland.

MiFi Router voor internationaal mobiel internet

Met een MiFi router kun je maximaal 15 of 32 apparaten verbinden met het internet. Dit hangt af van het type. Doordat MiFi routers verschillende frequentiebanden ondersteunen kan je vrijwel in elk land een WiFi verbinding opzetten. Bij XIPO CONNECT hebben wij twee verschillende MiFi routers, de Huawei 5785 en de Alcatel MW41NF. De Huawei MiFi router is zeer geschikt voor alle Europese landen, ben je van plan om buiten Europa te reizen dan is de Alcatel MiFi router de perfecte oplossing. Om een MiFi router werkend te krijgen heb je wel een juiste data simkaart nodig. Maak een keuze uit een Nederlandse, Europese of Wereldwijde data simkaart (of een losse router).

Dongel voor internationaal mobiel internet

Een dongel is geschikt voor wanneer je maar één apparaat wilt verbinden met het internet. Een dongel is een kleine USB stick waar een data simkaart in kan. Om deze vervolgens in een apparaat te doen. Belangrijk is dat het apparaat waar je verbonden mee wilt zijn met het internet wel een USB poort heeft. Op dit moment leveren wij de Alcatel USB Dongel met een Nederlandse of Europese simkaart (of een losse dongel).

Zakelijke internationaal mobiel internet

Wil je zakelijk internationaal mobiel internet? Dan ben je bij XIPO CONNECT op het juiste adres. Wij bieden flexibele service aan, je kan zelf kiezen tussen een abonnement of prepaid sim. Met een zakelijk dashboard kan je al het gebruik van je simkaarten eenvoudig inzien en beheren. Maar er zijn ook nog vele andere voordelen van zakelijke internet bij XIPO CONNECT.

Voordelen zakelijk internationaal mobiel internet

In bulk te koop en btw aftrekbaar
4G of 5G internet
Zeer voordelige internetbundels bij grootschalig gebruik
Zakelijk dashboard
Onbeperkt internet mogelijk
Landelijke dekking
Geschikt voor evenementen & beurzen etc
Snel geleverd
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *