Data Simkaarten & Mobiel Internet
online[@]xipoconnect.nl
Data Simkaarten & Mobiel Internet

Internet in de stacaravan?

Internet in de stacaravan?
Wil je gebruik maken van internet in de stacaravan? Natuurlijk wil je onderweg of op vakantie kunnen internetten, maar wat zijn dan de mogelijkheden? In dit artikel lees je meer over internet & wifi in stacaravans en wat hierbij komt kijken.

Onze oplossingen voor stabiel internet in een stacaravan

Hoe vervelend is het als je gebruik moet maken van een openbaar wifi netwerk die niet alleen slecht werkt maar ook nog onveilig is, het is veel fijner om gewoon een werkend netwerk in je stacaravan te hebben! Wij bij XIPO CONNECT hebben daar dan ook zeker verschillende oplossingen voor:

MiFi router met simkaart

Een MiFi router is een apparaatje dat een wifi signaal uitzendt waardoor je meerdere apparaten met het kastje kan verbinden. Dit is dan ook de ideale oplossing als je goed werkend internet in je stacaravan wilt hebben. Om de MiFi router van wifi te voorzien heeft de router een simkaart nodig om te kunnen functioneren. Het is dan ook aangeraden om de MiFi router in combinatie met een van onze data simkaarten te kopen. Heb je al een MiFirouter maar zoek je nog een geschikte simkaart voor je router, lees dan vooral verder!

Data simkaart Nederland

Voor internet in de stacaravan in Nederland is de data sim Nederland goed geschikt. De simkaart zal je door het gehele land van internet voorzien, door de provider Odido (T-Mobile). De simkaart is een 3-in-1 simkaart waardoor de sim voor alle apparaten die over een simlock beschikken geschikt is. De kaart komt in 3 verschillende opties, welke het meest geschikt is voor jou ligt aan het geplande gebruik. Wil je zo nu en dan een beetje internetten en werken zal de 10 GB voldoende zijn. Wil je ook graag downloaden, filmpjes kijken of meerdere apparaten gebruiken, dan is het aangeraden een simkaart met meer data aan te schaffen. Hier al onze mogelijkheden voor de data simkaart Nederland.

  • Simkaart +10 GB voor €64,- (instapmodel)
  • Simkaart +30 GB voor €119,- (Populaire keuze: voordeligere initiële aanschaf dan 10 GB)
  • Simkaart +100 GB voor €159,- (Per MB de goedkoopste initiële aanschaf)

Data simkaart Europa

Wil je toch graag een simkaart die niet alleen in Nederland werkzaam is? Dan is de data simkaart Europa een goede optie. De data simkaart is werkzaam in heel Europa inclusief Zwitserland en Noorwegen verder heeft deze simkaart de unieke eigenschap dat hij ook dekking biedt in de VS en Canada! Met deze simkaart ben je dus op veel plekken voorzien van data.

Goed om te weten is dat de data simkaarten apparaten alleen van data voorzien. De simkaarten zijn namelijk niet gekoppeld aan een nummer waardoor er geen berichtjes verstuurd kunnen worden of gebeld worden.

Doordat de simkaart werkzaam is in heel Europa is de simkaart niet alleen geschikt voor internet in je stacaravan maar ook voor meerdere reizen, bijvoorbeeld een weekje op de camping in Spanje. Het enige nadeel is wel dat een data simkaart maar één apparaat van internet kan voorzien. Wil je dus meerdere apparaten verbinden met het internet dan is een MiFi router (waar je een data simkaart in plaatst) een goede optie.

Internet in stacaravans

Met internet in de stacaravan ben je niet afhankelijk van openbare wifi netwerken en kun je met een MiFi router tot wel 10 apparaten van het internet voorzien. Ideaals als je weg bent met het gezin of van meerdere apparaten tegelijk gebruik wilt maken. Of je nou met 2 of 10 apparaten verbonden bent, je zult ten alle tijden van sterk en stabiel internet voorzien zijn. Een MiFi router is dan ook de beste oplossing voor internet op de camping.

WiFi in stacaravans?

Het gebruik van openbare netwerken zorgt niet alleen voor heel traag internet maar is bovendien ook nog erg onveilig. Hackers kunnen namelijk makkelijk bij je gegevens komen wanneer je verbonden bent met het onbeveiligde wifi netwerk. Verder zijn de wifi verbindingen vaak ook zo zwak dat de simpelste dingen zoals een mailtje versturen erg lang kan duren. Met een router inclusief data simkaart zul je deze problemen niet ondervinden, doordat het apparaat een eigen wifi signaal uitzendt heb je niet alleen veilig maar ook snel en stabiel internet. Het is dan ook de perfecte oplossing voor internet in je stacaravan.
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *