Data Simkaarten & Mobiel Internet
online[@]xipoconnect.nl
Data Simkaarten & Mobiel Internet

Vakantie simkaart Europa

Vakantie simkaart Europa

Verbonden zijn met het internet is tegenwoordig niet weg te denken, zelfs niet als je op vakantie bent. Het biedt vele voordelen, zo kan je navigeren als je onderweg bent, of zelfs video’s streamen. Helaas is het internet op vele plekken nog niet optimaal of is er helemaal nergens internet. Om toch goed voorbereid op vakantie te gaan is een data simkaart Europa een perfecte oplossing om deze problemen te voorkomen.

Wat is een vakantie simkaart Europa?

Vakantie simkaarten zijn geschikt als je door Europa aan het rondreizen bent, maar ook voor wanneer je op een camping staat. Deze simkaarten geven jou de vrijheid om in ieder land lokaal verbonden te blijven zonder hoge roamingkosten. Doordat je lokaal verbonden bent profiteer je ook van de tarieven van het land waar je je op dat moment verblijft. Met deze simkaarten kun je ook eenvoudig je verbruik inzien en opwaarderen wanneer dit nodig is, je zit niet vast aan maandelijkse kosten.

Welke simkaarten zijn geschikt voor vakanties in Europa?

Tegenwoordig heb je verschillende vormen van simkaarten, je hebt ze abonnementsvorm, prepaid simkaarten, en data only. Deze drie verschillende simkaarten hebben alle hun eigen voor- en nadelen.

Bekijk hieronder onze data simkaart of eSIM voor Europa, met unieke voordelen als 1 jaar data houdbaarheid (+ verlengbaar) & meerdere lokale providers per land!

Abonnementsvorm

Bij een abonnementsvorm betaal je per maand een bepaald bedrag voor een x aantal mb’s, belminuten en sms’jes. Behalve als je een data-only abonnement hebt, dan betaal je alleen voor de data. Het grote voordeel hiervan is dat je maandelijks automatisch nieuw tegoed ontvangt. Een abonnement is vaak per mb, sms of belminuut goedkoper, maar het nadeel hiervan is dat je overgebleven data vervalt.

Op zoek naar een geschikt abonnement voor mobiel internet in Europa? Bekijk op deze pagina ons aanbod!

Prepaid simkaart

Bij prepaid simkaarten waardeer je tegoed op wanneer dit op is. Je bent dus zelf verantwoordelijk voor je opwaarderingen. Het tegoed dat op deze kaart staat is vaak een half jaar geldig, mits je het tegoed niet gebruikt. Blijf je regelmatig de data, belminuten of sms’jes gebruiken, dan is het tegoed houdbaar tot het op is. Bij een prepaid simkaart betaal je vaak iets meer dan bij een abonnement maar hoef je pas nieuw tegoed op te waarderen zodra dit op is.

Data only simkaart

Bij een data only simkaart betaal je alleen voor data, deze zijn geschikt voor wanneer je alleen internet nodig hebt zoals bij MiFi-routers. Deze data only simkaarten zijn in twee verschillende vormen beschikbaar. Ze zijn er in een abonnementsvorm en als prepaid simkaarten.

Vakantie simkaart Europa kopen?

Koop nu gemakkelijk een data simkaart bij XIPO CONNECT en geniet van de vele voordelen en goede connectiviteit in Europa. Door de goede dekking heb je in veel landen altijd snel en betrouwbaar internet. Waardeer je data op wanneer jij dit nodig heb voor voordelige tarieven.

In welke landen heeft onze Europese simkaart dekking?

De Europese vakantie simkaart heeft dekking in 37 landen, dit is een combinatie van Europese landen plus Noord-Amerika & een aantal andere gebieden. Zie hieronder welke gebieden de Europese vakantie simkaart dekt:
BelgiëBulgarijeCanadaCyprusDenemarken
DuitslandEstlandFinlandFrankrijkGriekenland
HongarijeIerlandIJslandItaliëKroatië
LetlandLitouwenLuxemburgMaltaMonaco
NederlandNoorwegenOostenrijkPolenPortugal
Puerto RicoRoemeniëSan MarinoSloveniëSlowakije
SpanjeTsjechiëVaticaanstadVerenigde StatenVerenigd Koninkrijk
ZwedenZwitserland
 
Scroll naar links voor meer landen
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *