Data Simkaarten & Mobiel Internet
online[@]xipoconnect.nl
Data Simkaarten & Mobiel Internet

Simkaart voor tablet

Simkaart voor tablet
Verbondenheid is een Tablets zijn de populairste elektronische apparaten voor mee op vakantie of op reis. Ze zijn groter dan telefoons en nemen minder ruimte in beslag dan laptops. Hierdoor zijn ze erg gewild als je onderweg series wilt kijken of even op je gemak wil internetten. Tegenwoordig kunnen verschillende tablets worden voorzien van een simkaart, hierdoor is het mogelijk om onderweg een internetverbinding te hebben op je tablet. In dit artikel zullen we de voordelen en het gemak bespreken van de XIPO CONNECT simkaarten voor tablets.

Past er een (data) simkaart in mijn tablet?

Om een simkaart direct in je tablet te kunnen stoppen is het noodzakelijk dat deze een simkaart slot heeft. Niet elke tablet is geschikt voor zo’n simkaart. Is er een 3G/4G of zelfs een 5G versie van jouw tablet uitgebracht? Zo ja, dan is het mogelijk om een simkaart van XIPO CONNECT in je tablet te plaatsen. Bij XIPO CONNECT leveren wij namelijk 3-in-1 simkaarten (nano, micro en standaard), hierdoor kan er ten alle tijden een simkaart in je tablet.

Voordelen van XIPO CONNECT (data) simkaarten

Waarom een van onze data simkaarten in je tablet? Onze simkaarten kennen verschillende voordelen. Hieronder zijn een aantal belangrijke voordelen genoemd:

Plug & Play: Wij maken het zo makkelijk mogelijk voor jou! Van handleidingen tot video's & snelle klantenservice
Onbeperkt houdbaar: De enige simkaart in de markt die onbeperkt houdbaar ofwel altijd geldig blijft, dus nooit verloopt!
Direct Inzicht in je verbruik: Log in op je account & bekijk je dataverbruik of voeg nieuwe data bundels toe aan je simkaart.
Wereldwijd stabiel & snel 4G internet: Ga je op vakantie? In alle landen waar wij dekking bieden heb je stabiel en snel 4G internet. Zo ben je altijd connected!
Voordelige Databundels: Onbeperkt houdbare internetbundels tegen zeer voordelige tarieven vanaf €0,000599 per MB (NL only sim) / €0,006 per MB (Europa sim).
Geschikt voor tablets: In tegenstelling tot standaard simkaarten (met 06-nummer), mogen onze data simkaarten wél in tablets en andere IoT / M2M apparaten worden gebruikt!

Welke data simkaart voor mijn tablet?

Wij raden het gebruik van een data simkaart aan, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over vaste kosten of het afsluiten van een abonnement. Met onze Europese simkaart heb je mobiel internet op je tablet in heel Europa. Handig voor op vakantie, (zaken)reis, buitenlandse campings, en meer. Bovendien biedt deze tablet simkaart dekking in Noord-Amerika.

Met de Nederlandse simkaart heb je alleen dekking in Nederland tegen de voordeligste tarieven. Omgerekend kun je al vanaf €0,00059 per MB internetten. Je hebt landelijke dekking via het sterke en betrouwbare Odido netwerk.

Mocht je willen internetten in een land die niet worden gedekt door de twee bovengenoemde simkaarten, kan de data simkaart Wereld of Latijn-Amerika uitkomst bieden.

Waarom een data simkaart en geen standaard simkaart?

Tegenwoordig krijgen steeds meer apparaten een simkaart, denk bijvoorbeeld aan je tablet. Standaard simkaarten hebben eigen 06-nummer. Om te voorkomen dat de 06-nummers opraken zijn er speciale data simkaarten ontwikkeld die alleen communiceren via het internet zonder 06-nummer. Standaard simkaarten mogen niet meer worden ingezet voor tablets en dergelijke apparaten.

06-nummer simkaarten zijn uitsluitend bedoeld om mee te bellen, hiervoor worden ook extra kosten in rekening gebracht. Met de XIPO CONNECT simkaarten heb je deze extra kosten niet, omdat er geen 06-nummer gekoppeld is. Hierdoor mogen deze ook gebruikt worden voor tablets.

Eigenlijk mag je een simkaart met 06-nummer dan ook niet gebruiken voor apparaten als tablets, laptops, en andere IoT-apparaten. Dit omdat je met een tablet niet kan bellen en je alleen kan communiceren via het internet. Data simkaarten hebben daarentegen nog verschillende andere voordelen:

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Onbeperkt houdbaar
  • Dekking via meerdere providers
  • Direct inzicht in je gebruik

Meerdere tablets voorzien van internet?

Het is mogelijk om meerdere elektronische apparaten te voorzien van internet zonder dat je hier individueel een simkaart voor hoeft aan te schaffen. Met een MiFi router kun je tussen de zes en 32 apparaten voorzien van internet. Hierdoor is het ideaal wanneer je op meerdere apparaten online wilt blijven. Bekijk hieronder de mogelijke oplossingen.

Data simkaart voor iPad & Andere tablets

Tabletcomputers ofwel tablets stammen al uit het einde van de twintigste eeuw, maar de echte doorbraak kwam pas in 2010, toen Apple de iPads presenteerde. Er zijn veel verschillende merken tablets waar simkaarten in kunnen, zoals iPads(Apple), Samsung of Google. De iPad is de meest bekende tablet en wordt vaak apart gezien van de tablets. De meeste iPads hebben tegenwoordig 2 varianten, de WiFi variant en de 4G variant. Bij de 4G variant is er de mogelijkheid om een simkaart (zoals een data only sim) te gebruiken voor mobiel internet.
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *