Data Simkaarten & Mobiel Internet
online[@]xipoconnect.nl
Data Simkaarten & Mobiel Internet

Stabiel mobiel internet rondom grensgebieden?

Stabiel mobiel internet rondom grensgebieden?
Mocht je rondom de grens wonen van Nederland-België, of van Nederland-Duitsland, dan zul je wel eens merken dat je mobiele netwerk niet helemaal verbindt zoals het moet. Je hebt opeens geen internet of geen mobiel netwerk doordat telefoons en simkaarten op grensgebieden kunnen “twijfelen” welk netwerk gepakt moet worden.

Het internet probleem in grensgebieden

De ene keer pakt je telefoon of tablet de Belgische of Duitse provider en de andere keer de Nederlandse provider. Stel je hebt een Nederlandse simkaart en woont rondom de grens bij België, dan kan het zo zijn dat je ineens geen verbinding hebt en/of geen mobiel netwerk hebt. Je telefoon en simkaart switchen dan automatisch naar het best te bereiken netwerk, wat dan een Belgische provider kan zijn. Ditzelfde probleem kun je hebben op de grens gedeelten van Nederland naar Duitsland en natuurlijk Luxemburg.

De oplossing voor stabiel internet op grensgebieden

Wij hebben hier een oplossing voor bedacht: de XIPO CONNECT data simkaart. Let wel op, dit gaat enkel om internet. De data simkaart heeft geen mobiel nummer waardoor je er dus niet mee kan bellen en SMS’en. Het niet hebben van een mobiel nummer brengt vele voordelen met zich mee! Er zijn zowel meerdere Nederlandse als Duitse en Belgische providers aangesloten op deze data kaart! De simkaart schakelt automatisch tussen het beste netwerk zodat je optimaal bereik hebt! Daarnaast kun je, afhankelijk van je apparaat, ook zelf kiezen welk netwerk je wilt gebruiken. Kies bijvoorbeeld tussen KPN, Odido (T-Mobile) of de Duitse O2 en Telekom Deutschland of in België Proximus of Orange. Bijkomend voordeel: Met onze simkaart heb je ook in enkele grensgebieden (en landen) buiten de EU stabiel internet. Denk bijvoorbeeld aan Duitsland-Zwitserland en Zweden-Noorwegen. Handig om te weten voor een rondreis Europa of wanneer je bepaalde landen wilt bezoeken!

Andere buitengebieden

Een grensgebied kan worden gezien als een buitengebied. In dergelijke omgevingen is het krijgen van internet lastiger, bijvoorbeeld omdat vast internet niet beschikbaar is of heel traag werkt. Op onze pagina over internet in buitengebieden lichten we dit toe en geven we meer informatie over onze oplossingen in zulke gebieden.

Alle voordelen van deze prepaid data sim op een rijtje

Voordelen van deze data simkaart zonder mobiel nummer:
  • Onbeperkt houdbare simkaart, de data sim verloopt nooit!
  • Data tegoed is 365 dagen geldig. Als je opwaardeert wordt de geldigheid van je data weer verlengd met 365 dagen. In principe is de data dus onbeperkt geldig. Dit in tegenstelling tot je sim only abonnement of je prepaid internet bundels die allemaal na 30 dagen al verlopen. Onbewust betaal je hier dus veel te veel voor!
  • Meerdere provider netwerken op 1 simkaart: Je hebt altijd de beste verbinding aangezien wij per land meerdere providers hebben aangesloten. In Nederland zijn dat Odido (T-Mobile) en KPN. In België zijn dat Proximus en Orange. In Duitsland zijn dat Telefonica O2 en Telekom Deutschland.
De data simkaart schakelt automatisch naar het netwerk met het beste bereik op het moment. Het voordeel van het gebruik van deze data simkaart rondom grensgebieden, is dat je altijd maar ook altijd bereikbaar bent. Onze simkaart werkt namelijk in geheel Europa met dus, zoals hierboven genoemd, meerdere netwerken. Feilloos internet op de landsgrenzen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over je verbinding? Yes, eindelijk kan dit met onze XIPO CONNECT data simkaart. Je hoeft de instellingen niet per land aan te passen; na de sim eenmalig in te stellen kun je overal waar we dekking bieden direct internetten! Mocht je vragen hebben? Laat het ons weten en laat gerust een bericht achter.
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *